Hirdetés – 2024.06.30.

• A héten hétfőn, kedden és szerdán nem lesz szentmise.

• Kedden, július 2-án este 19 órakor gyermekeket várók és vágyók szentmiséje lesz a Székesegyházban dr. Székely János megyéspüspök atya celebrálásával.

• A csütörtök reggeli 7.30 órai szentmisére lehet szándékot kérni a sekrestyében.

• Elsőcsütörtöki szentségimádás a szombathelyi Székesegyházban Püspök atya vezetésével. Várnak mindenkit, hogy hálát adjunk papjainkért, és imádkozzunk új hivatásokért, jó papokért, hiszen tudjuk, mennyire szükség van rájuk. Július 4. csütörtök – a 19 órai püspöki szentmise után, 19.30-kor. Zenei szolgálat: Domonkos nővérek

• A héten elsőpéntek lesz, délelőtt megyek el az idősekhez, betegekhez. Gyónási lehetőség: pénteken 17.00-17.45 között a szentségimádás alatt, valamint vasárnap 7.30 órától a szentmise kezdetéig.

• Jövő vasárnap elsővasárnap, adományainkkal a plébánia kiadásaihoz járulunk hozzá. A napelemes park bővítése az első lépés ahhoz, hogy a későbbiekben a templom gazdaságos fűtését és hűtését is lehetővé tegyük. Ehhez kérjük a kedves Testvérek szíves anyagi támogatását, amelyet hálásan köszönünk.

• A plébániai iroda nyitvatartási rendje változik: hétfői napokon (marad) 8.30-11 óra között; szerdán és pénteken 15-18 óra között lesz fogadóóra.

• A templomtakarító csoportjainkban rövid időn belül három üresedés is történt. Annak ellenére, hogy szorgosan érdeklődünk a kedves testvéreknél, hogy ki lenne, aki vállalná ezt a szolgálatot a közösségünkért, még nem akadt senki sem. Szeretettel buzdítom a testvéreket, hogy jelentkezzünk, és segítsünk közösségünknek tisztán tartani templomunkat!

miserend 2024.06.30

 

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétfő, csütörtök:               7:30 órakor
Kedd, szerda, péntek:     18:00 órakor
Szombati előesti mise:    18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:    8:00 órakor
                                        10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.