Hirdetés – 2024.06.23.

• A hétfő és csütörtök reggeli 7.30 órai szentmisékre lehet szándékot kérni a sekrestyében.

• Hétfőn Keresztelő Szent János születésének a főünnepét tartjuk a reggel fél 8-as szentmisén, melyre hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

• Június hónapban az esti szentmisék előtt, 17.40 órakor Jézus Szíve litániát tartunk, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

• A héten csütörtökön Szent László királyt ünnepeljük; szombaton Szent Péter és Pál apostolfejedelmek főünnepe van: pénteken előesti misét tartunk a főünnepre. Ünnepeljük meg méltó módon egyházunk szentjeit, vegyünk részt a szentmiséken!

• Pénteken, június 28-án templomunk szentségimádási napja van. Délután 17.00 órától szentségimádást tartunk, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket!

• Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Szentszék javára (az ún. péterfillér-gyűjtés). A kedves testvérek a Szentatyának felajánlott támogatással segíthetik az Egyetemes Egyház sokféle igényét és a leginkább rászorulókat. Plébániánk is számít további anyagi segítségükre, hiszen a plébánia vízhálózatának átalakításának összköltsége 3,5 millió Ft lesz, és ebben a hónapban ki kell fizetnünk. A héten megtörtént a munkálatok befejezése és a munka átadása.

• Jövő vasárnap Kósa Gábor Kántor Úrnak köszönjük meg kántori szolgálatát nyugdíjba vonulása alkalmából.

miserend 2024.06.23

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétfő, csütörtök:               7:30 órakor
Kedd, szerda, péntek:     18:00 órakor
Szombati előesti mise:    18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:    8:00 órakor
                                        10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.