Hirdetés – 2022.10.23.

– Ma missziós vasárnap van, perselyadományainkkal ahhoz a célhoz járulunk hozzá, hogy Jézus evangéliuma elterjedjen az egész földön. Hálásan köszönjük!

– Októberben az esti szentmisék előtt, 17.15 órától rózsafüzért imádkozunk. Csütörtökön csak rózsafüzér lesz, a szentségimádás elmarad.

– 2023-as évi falinaptárak 60 Ft-os áron megvásárolhatók az újságos asztalról.

– 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását.

– A templomtakarítók létszáma az évek során erősen megfogyatkozott. Lelkes segítőket várunk, akik szívesen adnak idejükből havonta másfél órát, hogy Isten háza szép és tiszta legyen! Jelentkezni a sekrestyében lehet! Hálásan köszönjük az eddig jelentkezettek készségét!

– Közeledik Halottak napja. Ajánljunk fel teljes búcsút a tisztítóhelyen szenvedő lelkek javára. Erre lehetőség van november 1-8 között minden nap, ha áhítatos lélekkel temetőt látogatunk, és imádkozunk az elhunytakért. Továbbá az is teljes búcsút nyerhet, aki Halottak napján, vagy a megelőző vagy következő vasárnapon vagy Mindenszentek napján templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik. A teljes búcsú elnyerésének feltétele, hogy az elnyerése napján szentáldozáshoz járuljunk. Azért, hogy minél többen fel tudjuk ajánlani elhunyt szeretteinkért a teljes búcsút, október 31-én, vasárnap, 7-8 óra között, valamint Mindenszentek főünnepén, november 1-én, kedden, 17-18 óra között gyónási lehetőséget biztosítunk.

– A 2023-as évi miseszándékok előjegyzését adventtől kezdjük el.

– A Boldog Brenner János Gimnázium felvételt hirdet a nyolc évfolyamos gimnáziumába a 2023/2024-es tanévre. A képzésre várja a 4. osztályos diákok jelentkezését, akik kiemelt színvonalú képzésben szeretnének részt venni a felső tagozat kezdetétől egészen az érettségiig. Továbbra is lehetőség van a 8. évfolyamos diákok számára gimnáziumi képzésre való becsatlakozásra a kilencedik évfolyamon. Az intézményben felvételi tájékoztatót tartanak október 27-én 17 órai kezdettel.

Miserend 2022.10.23-tól

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétköznap: Hétfő:                 7:30 órakor
                     Kedd-péntek: 18:00 órakor
Szombati előesti mise:     18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:     8:00 órakor
                                               10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.