Hirdetés – 2022.10.16.

– Októberben az esti szentmisék előtt, 17.15 órától rózsafüzért imádkozunk. Pénteken, október 21-én, az elsőáldozók vezetik a rózsafüzér imádságot.

– 2023-as évi falinaptárak 60 Ft-ért megvásárolhatók az újságos asztalon.

– A Krisztus lelke kezdetű imát ezentúl nem imádkozzuk a szentmiséken: a mise liturgikus szövegéhez ugyanis nem szabad semmi más imát hozzátenni vagy elvenni. Ez nem zárja ki, hogy szentmise előtt vagy után valamilyen más imát közösen végezzünk. Éppen ezért a szentmisék előtt pár perccel szeretettel várjuk a kedves Testvéreket, hogy közösen elimádkozzuk Székely János püspök atya fohászát a Szombathelyi Egyházmegyéért, és ezzel az imával hangolódjunk az eucharisztikus ünneplésre a késések helyett.

– 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását.

– A templomtakarítók létszáma az évek során erősen megfogyatkozott. Lelkes segítőket várunk, akik szívesen adnak idejükből havonta másfél órát, hogy Isten háza szép és tiszta legyen! Jelentkezni a sekrestyében lehet!

– Jövő vasárnap missziós vasárnap lesz; perselyadományainkkal ahhoz a célhoz járulunk hozzá, hogy Jézus evangéliuma elterjedjen az egész földön. Hálásan köszönjük!

Miserend 2022.10.16-tól

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétköznap: Hétfő:                 7:30 órakor
                     Kedd-péntek: 18:00 órakor
Szombati előesti mise:     18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:     8:00 órakor
                                               10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.