Hirdetés – 2022.10.30.

• Kedden, november 1-én Mindenszentek főünnepe van. Parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe alatt kötelező. Szentmisék: reggel 8 és este 18 órakor. Az esti szentmisében lucernáriumot végzünk elhunytjainkért.

• Szerdán, november 2-án, Halottak napja van, szentmisék 7.30 és 18 órakor lesznek.

• A héten elsőpéntek van, délelőtt megyek el az idősekhez, betegekhez. Gyónási lehetőség: csütörtökön a szentségimádás alatt 17-18, pénteken 17.15-18 óra között.

• Jövő vasárnap elsővasárnap, épületeink energetikai korszerűsítéséhez kérjük a kedves Testvérek nagylelkű anyagi segítségét, hálásan köszönjük!

• 2023-as évi falinaptárak 60 Ft-os áron megvásárolhatók az újságos asztalon.

• Közeledik Halottak napja. Ajánljunk fel teljes búcsút a tisztítóhelyen szenvedő lelkek javára. Erre lehetőség van november 1-8 között minden nap, ha áhítatos lélekkel temetőt látogatunk, és imádkozunk az elhunytakért. Továbbá az is teljes búcsút nyerhet, aki Halottak napján, vagy a megelőző vagy következő vasárnapon vagy Mindenszentek napján templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik. A teljes búcsú elnyerésének feltétele, hogy az elnyerése napján szentáldozáshoz járuljunk. Azért, hogy minél többen fel tudjuk ajánlani elhunyt szeretteinkért a teljes búcsút, Mindenszentek főünnepén, november 1-én, kedden, 17-18 óra között gyónási lehetőséget biztosítunk.

• A 2023-as évi miseszándékok előjegyzését adventtől kezdjük el a szentmisék után.

• A Boldog Brenner János Gimnázium felvételt hirdet a nyolc évfolyamos gimnáziumába a 2023/2024-es tanévre. A képzésre várja a 4. osztályos diákok jelentkezését, akik kiemelt színvonalú képzésben szeretnének részt venni a felső tagozat kezdetétől egészen az érettségiig. Továbbra is lehetőség van a 8. évfolyamos diákok számára gimnáziumi képzésre való becsatlakozásra a kilencedik évfolyamon. Az intézményben felvételi tájékoztatót tartanak október 27-én 17 órai kezdettel.

• Jézus személyéhez és saját élethivatásukhoz közelebb kerülni vágyó fiatalok számára indul egy új csoport. Módszere: egy filmsorozat epizódjainak átimádkozása, és a tapasztalatok megosztása. Találkozások: kéthetente szerda este, a részvétel lehet személyes vagy online. A kísérők szerzetesek. Jelentkezés: utkereso.szombathely@gmail.com. Bővebb információ a TalálkozásOn plakáton található.

Miserend 2022.10.30-tól

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétköznap: Hétfő:                 7:30 órakor
                     Kedd-péntek: 18:00 órakor
Szombati előesti mise:     18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:     8:00 órakor
                                               10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.