Hirdetés – 2022.11.13.

• Őszi nagytakarítást szervezünk a templom körül és a parkolóban. Időpontja: 2022. november 15-én (esőnap: november 16.), kedden, 15 órától folyamatos becsatlakozással. Kérjük, mindenki saját használatra kesztyűt, lombsöprűt stb… hozzon magával! A lomb elszállítását nagy zsákokkal a SZOMPARK Kft. végzi megállapodás szerint. Mindenkire számítunk, idősre és fiatalra egyaránt!

• November 19-én, szombaton, Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén, a 10 órakor kezdődő szentmise keretében tartja a Karitász a szokásos Erzsébet-napi ünnepét, amelyre szeretettel várják a kedves Testvéreket is. A szentmisét Fekete Szabolcs Benedek segédpüspök atya celebrálja.

• Jövő vasárnap – Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan – gyűjtés lesz a Katolikus Karitász javára. Hálásan köszönjük a kedves testvérek adományait!

• A korábbi évekhez hasonlóan templomunk karitászcsoportja az idén is adománygyűjtést szervez „Váltsuk meg Szent Márton köpenyét” jelszóval. A kihelyezett kosarakba várjuk a hívek felajánlásait, melyet karácsony előtt a rászoruló családoknak és időseknek fognak eljuttatni a karitász munkatársai. A kosarakba tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet, használható játékokat, könyveket, ajándéktárgyakat várunk.

• Iskoláskorú gyerekek jelentkezését várjuk a karácsonyi Misztériumjátékra. Jelentkezni lehet a sekrestyében.

• A 2023-as évi miseszándékok előjegyzése a következő időpontokban lesz: nov. 26-án 19 órától, nov. 27-én 11 órától az altemplomban, illetve utána héten az irodában hivatali időben (lsd. fejléc).

• Megjelent a Martinus egyházmegyei kiadvány legújabb, novemberi száma; az újságos asztalról elvihető 250 forintos áron.

• A leendő 1. osztályos gyerekek szülei számára a szombathelyi Brenner János Iskola tájékoztatót tart az iskolába való jelentkezéssel és beiratkozással kapcsolatosan 2022. november 16-án, szerdán 17 órakor. Az érdeklődőket szeretettel várják az iskola Táncsics Mihály utca 48. szám alatti épületében. Részletek a hirdetőre kihelyezett plakáton is olvashatóak.

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétfő, csütörtök:               7:30 órakor
Kedd, szerda, péntek:     18:00 órakor
Szombati előesti mise:    18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:    8:00 órakor
                                        10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.