Hirdetés – 2023.01.29.

• Február 2-án, csütörtökön van Urunk bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe. Az ünnepi szentmise este 18.00 órakor lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket. A szentmise gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdődik, gyertyát hozzunk magunkkal. Megszentelt gyertyát vásárolhatunk a szentmise után 200 Ft-os áron a sekrestyében.

• Február 3-án, pénteken délelőtt 8 és 11 óra között lesz templomunk szentélyének rendberakása, takarítása, a fák lebontása. Várjuk a segíteni tudó testvéreket.

• A héten elsőpéntek lesz, délelőtt megyek el az idősekhez, betegekhez. Gyónási lehetőség: pénteken 17-18 óra között, valamint vasárnap 7.30 órától. Pénteken 17 órakor szentségimádásra hívjuk a kedves testvéreket, amelyet a leendő elsőáldozóink vezetnek.

• Pénteken, Szent Balázs emléknapján, egyéni balázsáldásban részesülhetünk. Vasárnap a balázsáldást közösségileg szolgáltatjuk ki.

• Dr. Székely János megyéspüspök Jézus-arcú világ. Milyen lenne, ha Isten álma megvalósulna c. előadására szeretettel várják a kedves Testvéreket február 3-án, pénteken, 18 órakor a Martineumban.

• Jövő vasárnap elsővasárnapi gyűjtés lesz. Kérjük, és hálásan köszönjük a kedves Testvérek adományait!

• Február 19-ig várjuk azok jelentkezését, akik a szőlősi templomban szeretnék Isten színe előtt összekötni életüket. Február 19-én a 10 órai szentmise keretében áldjuk meg a jegyeseket.

• A Szombathelyi Egyházmegye Boldog Batthyány-Strattmann László boldoggá avatásának 20 évfordulója alkalmából autóbuszos zarándokutat hirdet Rómába a Misszió Tours szervezésében 2022. május 15-19 között. Részletek a kihelyezett plakáton, illetve az utazási iroda honlapján (www.missziotours.hu).

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétköznap: Hétfő:                 7:30 órakor
                     Kedd-péntek: 18:00 órakor
Szombati előesti mise:     18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:     8:00 órakor
                                               10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.