Hirdetés – 2020.06.07.

1. A Püspöki Konferencia döntése értelmében jövő hétvégétől a korábban bevezetett templomi korlátozások hatályukat veszítik, így a vasárnapi szentmise-látogatási kötelezettség alóli felmentés is megszűnik. Az az általános elv továbbra is érvényben van – miként a járvány előtt is – , hogy munkahelyi beosztás vagy épp betegség miatti távolmaradás egyáltalán nem számít bűnnek.

2. Az általános feloldozás helyett a személyes gyóntatás lép újra életbe, nálunk a jövő hétvégén a szentmisék előtt a kápolnában lesz erre lehetőség.

3. Személyes megjegyzés, hogy a járványhelyzet nem szűnt meg, csak jelentősen csillapodott, reméljük, hogy nem lesz szükség újabb szigorításra. Ezért templomunkban továbbra is biztosítjuk a folyamatos lehetőséget a kézfertőtlenítésre mind a hívők, mind pedig a szolgálattevők részére. Figyelmet fordítunk a templom rendszeres fertőtlenítésére.

4. Úrnapja lesz jövő vasárnap, Szombathely város ünnepi szentmiséje és körmenete 9 órakor kezdődik a Székesegyházban. A mi miserendünk változatlan marad.

5. Belépünk a Jézus Szíve hónapjába, az esti misék előtt negyed órával Jézus Szíve litániát éneklünk.

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétköznap: Hétfő:                 7:30 órakor
                     Kedd-péntek: 18:00 órakor
Szombati előesti mise:     18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:     8:00 órakor
                                               10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.