Hirdetés – 2024.10.27.

• A missziós vasárnapi gyűjtés alkalmából 225.500, – Ft-ot adakoztak a kedves hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

• Mindenszentek vigíliájának szentmiséje egyelőre szabad, intenciót a sekrestyében lehet kérni.

• Október 31-ig, csütörtökig, 17.15 órától rózsafüzért imádkozunk az esti misék előtt, várjuk a testvéreket!

• Pénteken lesz Mindenszentek főünnepe, parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe alatt kötelező. Szentmisék csütörtökön 18 órakor (előesti szentmise), pénteken pedig 8 órakor és 18 órakor lesznek.
A főünnep napján 17.00-tól órától gyóntatok, hogy Mindenszentek nyolcadában minél többen ajánlhassunk fel teljes búcsút elhunytjainkért. Erre lehetőség van november 1-8 között minden nap, ha áhítatos lélekkel temetőt látogatunk, és imádkozunk az elhunytakért. Továbbá az is teljes búcsút nyerhet, aki Halottak napján, november 2-án, vagy a megelőző vagy következő vasárnapon vagy Mindenszentek napján templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik. A teljes búcsú elnyerésének feltétele, hogy az elnyerése napján szentáldozáshoz járuljunk.

• A héten lesz elsőpéntek, de Mindenszentek ünnepe miatt a betegekhez november 8-án megyek.

• Ahogy tudják a kedves Testvérek, a templomba új Betlehemet tervezünk állítani a főoltár elé, ami a faliújságon megtekinthető. A következő két elsővasárnap ehhez kérjük a kedves Testvérek adományait. Hálásan köszönjük, ha valaki 1-1 szobrot „örökbe fogadna”. A 11 darabból álló, 80 cm-es nagyságú szoborcsoport ára 800.000 Ft, tehát egy-egy szobor ára 70.000 Ft. Örömmel hirdetem, hogy 7 szobornak van már örökbefogadója!

• Idén is lehetőséget biztosítunk szentmise-alapítvány létrehozására még az adventi miseíratás előtt. A misealapítvány lényege, hogy 10 éven keresztül, ugyanazon a napon, 10 éven keresztül ajánljuk fel a szentmisét az alapítványtevő szándékára. Az alapítványi szentmise stóladíja: 120.000 Ft.

• A Szombathelyi Martineum Felnőttképző Akadémia szeretettel várja az érdeklődőket október 29-én, kedden eset 18 órakor „Istenről és a világról” című egyháztörténelmi előadásra, melyet ezúttal Bakó Balázs egyetemi docens úr fog tartani.

• A Boldog Brenner János Általános Iskola szeretettel hívja és várja a leendő 1. osztályos gyermekek szüleit felvételi tájékoztatóra november 13-án, szerdán 17.00 órakor az iskola épületébe, amely a Brenner Tóbiás körút felől közelíthető meg.

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétfő, csütörtök:               7:30 órakor
Kedd, szerda, péntek:     18:00 órakor
Szombati előesti mise:    18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:    8:00 órakor
                                        10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.