Hirdetés – 2024.04.14.

• A KÉSZ Szombathelyi Csoportja előadást szervez „Isten Szolgája Mindszenty József” címen a Premontrei Gimnáziumban április 16-án, kedden, 17 órai kezdettel. Részletek a kihelyezett plakátokon.

• Pénteken 17 órától szentségimádásra hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

• Szombaton 9 órakor az elsőáldozóknak lesz felkészítő; ekkor elvégzik első szentgyónásukat. Kérem a szülőket, hogy a hét folyamán végezzék el szentgyónásukat; szombaton erre nem lesz lehetőség. Utána elpróbáljuk közösen a szertartást. Vasárnap a 10 órai szentmisén lesz az elsőáldozás.

• Püspökeink köszönetüket szeretnék kifejezni mindazoknak, akik az elmúlt esztendőben személyi jövedelemadójuk 1%-áról úgy rendelkeztek, hogy azt a Magyar Katolikus Egyház kapja meg, amelynek a rendelkező nyilatkozaton feltüntendő technikai száma: 0011. Az így felajánlott összeg arányos része az egyházmegyéhez kerül, amelyből az egyházközségek különféle projektjeit tudjuk támogatni.
Lehetőség van a személyi jövedelemadó második 1 %-ának felajánlására is, amellyel egyházi alapítványt támogathatunk. Szőlősi híveinktől azt kérem, hogy támogassák plébániánk alapítványát: a Szombathely Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítványt! Az alapítvány adószáma: 18888173-1-18. Lehetőség van sárga csekken adományozni az Alapítvány javára.

• A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklatot szervez Toursba 2024. november 9-14. között, dr. Székely János megyéspüspök atya vezetésével. További információ és jelentkezés brigitta.konczol@blaguss.hu elérhetőségen. Jelentkezési határidő: április 30. Részletek a hirdetőtáblán.

• Az idén május 1-én (szerda) Pusztacsatáron lesz az egyházmegyei zarándoklat. Plébániánk autóbuszt indít, 2.500 Ft befizetésével lehet jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánián április 15-ig, még 5 hely van. Részletek a hirdetőtáblán.

• Azok a fiatalok, akik papi hivatást éreznek magukban és a Szombathelyi Egyházmegyébe kérik felvételüket, írásos kérelmüket 2024. május 31-ig szíveskedjenek megküldeni a Püspöki Hivatal címére.
A kérelmükhöz csatolják:
– a saját kezűleg írt önéletrajzot,
– lelkipásztoruk ajánló sorait,
– nagy formátumú keresztlevelüket,
– valamint az utolsó félévi középiskolai bizonyítványuk, vagy érettségi bizonyítványuk, vagy esetleges felsőbb iskolai végzettségüket igazoló okmányuk másolatát

• A Jubiláns Házaspárok Találkozója 2024. június 15-én, szombaton 10 órakor szentmisével kezdődik, amelyet a Székesegyházban tartunk. Azokat a házaspárokat hívjuk, akik az idei évben ünneplik az 5. évfordulótól kezdve öt évenkénti felosztásban a házassági évfordulójukat. Jelentkezni az egyházmegye honlapján (www.martinus.hu) kialakított felületen lehet. Jelentkezési határidő: 2024. június 2. A határidő lejárta után jelentkezést már nem tudunk fogadni. Kérjük a jubilánsoktól, hogy az ünnepre minél korábban érkezzenek, mert a szentmise kezdése előtt 15 perccel a részükre fenntartott, de el nem foglalt helyeket is feltöltik.

• Megjelent a Martinus folyóirat áprilisi száma, megvásárolható 300 Ft-os áron.

miserend 2024.04.14

Alapítványunk
Szombathely-Szőlősi Városrész Jézus Szíve Templomért Alapítvány
Adószáma: 18888173-1-18

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogatja célkitűzéseinket!

bővebben...
Miserend
Hétfő, csütörtök:               7:30 órakor
Kedd, szerda, péntek:     18:00 órakor
Szombati előesti mise:    18:00 órakor
Vasárnap és ünnepnap:    8:00 órakor
                                        10:00 órakor

Szentségimádás: január 23., június 28., szeptember 6.